Saturday, May 7, 2011

haihhhh!!!!

asalamualaikum wbt dan selamat sejahtera. haa. 

semak kepala otak aku ni. dah boleh dah kalau nak format ni. buang apa apa yang tak patut. simpan apa apa yang mahu. clean kan recycle bin. supaya tak semak. ehh. aku cakap pasal kepala otak aku atau lappy acer aku ni? haa. dah lebih kurang sama je dah dua dua ha. kan?

hhee.kan best kalau macam tu. kalau tak suka or tak berkaitan, delete je. kalau special, simpan dalam folder khas. ni tak. besepah suma merata rata. kang ada yang aku delete semua. haaa. baru lah ringat je. takde nak loading lama lama. kan??

dah lah tu saza oi. kau cakap lebih lebih pulak kan. kang kau betul betul Dia format baru kau tahu. time tu apee pon tak boleh. ngerti nggak? haih. emosi terkawal ke tak ek aku ni. heee. masih dalam keadaan terkawal. chill bebeh!! kalau tak aku cili je. ahaha!!!! g.i.l.a

ok. dah malas nak taip.

enjoy hari hari korang tanpa gangguan aku ye. 

insyaAllah lah aku tak ganggu wat masa yang tak seberapa ni.janji? nopz. kang kalau langgar janji aku dah masuk golongan munafik. hee *macam tak pernah je kau saza oi.*

ciao. 

maaf ye semua.

2 comments:

  1. hahaa... ape ke hey nye ni y0ng???

    ReplyDelete
  2. haha.entahlah kakak. sewel kot. dah smpai waktuu

    ReplyDelete