Thursday, October 27, 2011

alangkah indahnyaa.

asalamualaikum!

selamat malam. eh eh. rupa baru kan belog saya? HAHA! ok. tukar mud gelap gelap pulak. gelap yang diterangi satu cahaya!! oyeah!!

ok next. hey hey! raya haji is just around the corner. tu nampak dia tengah intai kat tepi simpang tu? nampak tak? hesh!. 

yeah. raya haji, tentulah ramai orang yang dipilih dapat menjejakkkan kaki ke sana. yup. im still waiting till the day kaki aku pulak dapat jejak ke sana. tentu ramai yang nak pergi kan? hehe. ingatkan aku je yang eksaited semacam nak ke sana. ada juga teman teman yang lain. contohnya 'Indah rasanya jika dapat jejak ke sana pada usia muda.' by Qusairee,2011. hehehe. yeah. siapa yang taknak.

jadi, kumpul duit mulai sekarang. bukan kumpul untuk buat belanja kawin je. =.='. kawin bukan ade dalam rukun Islam pun. haa. hafal tak rukun Islam? hessh!! tak? ni baca molek. semat dalam hati.


  1. Mengucap dua kalimah syahadah
  2. Solat lima waktu siang dan malam
  3. Berpuasa pada bulan Ramadan
  4. Membayar zakat tak kira lah  Zakat fitrah ke  Zakat harta kee
  5. Mengerjakan Haji di Mekah bagi merekamereka yang mampu *aku belum lagi*

terer tak aku? hee. jangan riak saza. kang kejap je Dia tarik. hee. 

ok. till here!




awak..all the best oke. keep fighting!jangan nak sedih sedih lagi taw. hehe. dah boleh kot sy jadi kaunselor awk. hehe. ok. lebiyuuu!!!

5 comments:

  1. uuu!!ade pun!!mne hilang.hesh esh!!bru nak tnye2 smlm.

    ReplyDelete
  2. layout gelap pun comel jek! :D

    ReplyDelete
  3. cik liza! :; apakah apakah????

    cik yasminn!!! arigato gozaimas!!

    ReplyDelete