Saturday, March 19, 2011

ayuh contest.cover.mulut!!!

asalamualaikum n salam satu Malaysia!
aiyo.saya di tag??for the 1st time ok.hahaha.trimas kak ila!ok2.ini lah contest nye.

JOM COVER MULUT!

iyaa.ini gambar yang WAJIB anda2 letak dlm blog..kikikiki specky!just like me!

haruslah ada syarat.dan syaratnya adalah!!!! 


1) Perlu menjadi follower dalam blog ni. Senang beritahu siapa pemenangnya nanti kan?
2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni. Senang untuk nak check peserta yang join contest ni...
3) Upload 1 gambar anda, atau gambar anda dan kawan2, atau gambar gf/bf anda (sesiapa pun tak kisah). Asalkan kreatif. Nak edit pun boleh, tapi asalkan gambar tu semuanya cover mulut. Baru adil kan? Jangan letak gambar omputih sudah.
4) Tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu juga tentang contest ni. Kalau nak lebih pun tak pe. Lebih meriah contest ni^^
5) Sudah siap! Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini.Mudah kan?


ni pulak link untuk anda2 tinggalkan link anda2 yee.hehe



ok.tak tahu nak pilih gambar mane.jadi.yang ni jadi pilihan.

ok.abaikan bendasing2 yang ada kat dahi pipi dan sebagainya.

akak da amek keputusan untuk tag korang dua.
jangan maraaa aaaa.

2 comments:

  1. hahaha.adus mana nak rembat gmba cenggini ye ! mekaseh :))

    ReplyDelete
  2. kikiki.usaha tangga kejayaan!

    ReplyDelete