Thursday, November 3, 2011

exam!

asalamualaikum!

hoi hoi ya hoi! mari kita semua!! ho ho ya mari kita update belog! mari semua updatekan belog!!

ok. sila nyanyikan petikan di atas macam lagu kamilah penyamun dalam cerita p.ramlee itu yer. hehe. ouh. hai readers! hai stalkers!! hai awek orang!! lalalala. and hai abang sayang. gulp2! gelii tetibe.

ouh. berbalik pada tajuk entry aku. wild wild west!! exam nak tinjautinjau aku dari jauh. ohh tidakk!! nyah kau! hailoh hailoh. ekhem. ok. ni paper yang akan dijawab diconteng oleh seorang aku nanti.

1. teknologi dalam pengajaran dan pembelajaran TDPP. main hentam je. xsure plak nama penuh subjek ni. haih! teruk betul pangai kan!

2. pengantar linguistik PLB. hah! belajar fasal apa ni? yup. aku sendiri kurang pasti. apa nak jadi kau ni saza oi. namo yo cg BM. buek malu!

3. fonetik dan fonologi BM. ouh yeah!! subjek ni sumpah BEST! memang best gila. tak rugi der belajar ni. seronok!!!

4. kurikulum dan pedagogi pendidikan jasmani KPPJ. ouh!! lagi satu subjek yang best. po me lah. orang lain tak tahu lah pulak.

5. penulisan kreatif PK. ouh yeah! the only maktab yang ada kursus kesusasteraan melayu. memang wajiblah ada subjek ni kan. heh. sastera sangat lah aku. macam mana nak simpan janggut sampat dada macam a.samad said ni. tak payah berangan. epik gila!

dah. lima paper. tapi masa tak tahu agi. naya ni. wajiblah cari jadual exam dengan segera. aduihhhh!

wei! sumpah buruk gila rambut kau. siap rebonding! *msg to a guy. i repeat. A GUY*

for those it may concern. silalah update belog anda selalu menjelang cuti semester ni ye. at least ada juga bahan bacaaan beta. kikiki.

okeh kawankawan. macam biasa. kalau ada spot exam, sila rogerroger!! no need tu kedekutkedekut!

ciao!

nak layan family outing. lee hyoriii!!!!!!!!

btw, dah lama tak show off kan? nah!!

muke sedia nak jawab exam. 
KONON!!

4 comments:

  1. kak shaza , goodluck exam :D hahah gambar muka sedia nak jawab exam sangat lawak tapi niceeee :D

    ReplyDelete
  2. tak salah kot dia nak rebonding...kecantikan kan hak milik setiap insan..ke gone...haha

    ReplyDelete
  3. lee hyori.. love love love.. =)

    ReplyDelete
  4. anis: hee!!bukan lawak. COMEL.

    mr pungkar: haih. accepted!

    tqa: cinta cinta cinta!

    ReplyDelete